Wedstrijdverslag Stavenisse 1 - S.P.S. 1

Stavenisse 1 - S.P.S. 1 (competitie)

Teleurstellende wedstrijd

Vandaag de wedstrijd tegen Stavenisse; de wedstrijd waar we ons moesten revancheren van vorige week tegen D.V.O.'60 waar het 2-8 werd. We hadden met elkaar afgesproken tijdens de bespreking dat we fel zouden starten vanaf minuut één.

De eerste tien minuten waren we Stavenisse de baas maar dat konden wij niet omzetten in een doelpunt. Daarom was het Stavenisse die op voorsprong kwam. we konden geen antwoord geven door zelf een doelpunt te maken, het was wederom Stavenisse die konden juichen door een lullig eigen doelpunt. Mede door de 2-0 waren we het helemaal kwijt waardoor de 3-0 ook nog viel voor rust, ondanks dat wij zeker nog een paar grote kansen hebben gehad op de aansluitingstreffer. We gingen rusten met 3-0.

is niet alleen bij S.P.S. actief!

Met een paar pittige woorden van de trainer in de rust, gingen we het veld in om in ieder geval geen tegendoelpunt meer te krijgen en proberen de aansluitingstreffer te zoeken. Ondanks wederom een paar zeer grote kansen lukte het maar niet om terug te komen in de wedstrijd waardoor Stavenisse kon uitlopen naar 6-0 en dat is een hele grote teleurstelling voor alles en iedereen die van S.P.S. houdt.

Maar we moeten nu weer omhoog gaan kijken naar de rest van het seizoen die nog lang duurt en hopen dat we weer de vorm krijgen van de voorbereiding.